CDperserij

Ebweg 6

2991 LT Barendrecht

t +31 (0)180 890 376

www.cdperserij.nl

info@cdperserij.nl

cd persen vanaf 300 stuks

CDperserij.nl heeft zijn naam te danken aan de activiteiten die onder dit hoofdstuk aangeboden worden. Het persen van cd’s. Bij het persen van cd’s wordt de muziek of data in de cdfabriek in het plastic geperst. Letterlijk. Het resultaat is de bekende zilveren schijf waarbij krasbestendigheid een lang gebruik garandeert.

De opdruk op deze schijfjes wordt gedaan door middel van zeefdruk of door middel van offset druk. Bij zeefdruk gebruiken wij de kleuren uit de Pantone waaier (het PMS systeem). Bij offset druk wordt gebruik gemaakt van de full colour kleuren CMYK op een witte basis. Hiermee kunt u alle kanten op. Vereist een huisstijl een mooie felle oranje kleur; dan gebruiken wij zeefdruk. Moet er een foto opdruk op; dan maken wij gebruik van offset. Het eindproduct is een cd die afspeelbaar is in alle spelers al naar gelang het een cd-audio, cd-rom of een combinatie is (cd-extra).

Het is mogelijk om aan uw aangeleverde audio bestanden bijvoorbeeld ISRC codes toe te voegen of CDTEXT mee te schrijven. Daarvoor hebben wij een professionele audio studio die dit zonder vertraging in de planning voor u uitvoert. Dagelijks genereren wij DDP images aan de hand van aangeleverde audio bestanden. Alle audio bestanden zoals WAV, AIFF etc zijn verwerkbaar.